طرز دم كردن چای صحیح این است كه مقداری چای خشك در قوری ریخته و آب جوش به آن اضافه شود همچنین به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه روی شعله غیرمستقیم قرار گیرد تا به آرامی دم بكشد.
هر چه چای تازه دمتر باشد، خوش بو و خوش طعمتر است و هر چه بماند، مواد تلخ آن بیشتر شده و بو و مزه آن را تغییر میدهد البته چای هرچه ماندهتر باشد، خاصیت رفع كننده خستگی آن كاهش پیدا میكند چون كافئین آزاد شده با دیگر مواد تركیب شده و خاصیت خود را از دست میدهد.
افراد باید از مصرف چای داغ پرهیز كنند به دلیل اینكه موجب بروز سرطان میشود و بررسیها نیز نشان داده است افرادی كه چای بسیار داغ میخورند، بروز سرطان در آنها بیشتر است همچنین چای به دلیل داشتن انواع تانن، ضد باكتری و ضد ویروس است.
وزن 500 گرم
مبلغ واقعی 20,000 تومان 7% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 18,600 تومان